Cursus voor tieners

Reanimatie- en AED-training (BLS/AED)

Reanimatiecursus speciaal voor tieners

Helemaal nieuw is de reanimatietraining speciaal voor tieners (13 tot 18 jaar).

Op verzoek is er begonnen met de reanimatietrainingen speciaal voor de doelgroep tieners. Velen willen graag leren reanimeren maar vinden de huidige trainingen, samen met volwassenen, vaak spannend, te moeilijk en voelen zich niet prettig binnen de huidige groepen. Daarom is er een apart programma opgesteld en wordt de inhoud aangepast op de leeftijd binnen de doelgroep. Dus niet te moeilijk, niet te snel en vooral ook laagdrempelig. Een gevoel van veiligheid binnen de groep cursisten en gezelligheid zorgen voor minder spanning waardoor de training prima verloopt.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is bedoeld voor iedere voor tieners (van 13 tot 18 jaar).

Tijdens de training

Er worden alleen kleine groepen ingepland (max 6) en wordt er uitgebreid de tijd genomen om te kunnen oefenen. We zullen zeker 3 uur bezig zijn. Echter pas ik mij aan de groep aan, wat kan betekenen dat we meer tijd nodig hebben. Na afloop krijgen alle cursisten een officieel reanimatiecertificaat van de Nederlandse Reanimatieraad welke zij op kunnen nemen in het portfolio/loopbaandossier van het voortgezet onderwijs of vervolgstudie.

Na afloop van de training

Na afloop ga je naar huis en weet je wat je kunt doen in geval van nood. Misschien kan nog niet iedereen een volledige reanimatie uitvoeren gedurende langere tijd, maar zeker wel de reanimatie opstarten en hulp organiseren.

Tijdsduur

Het praktijkgedeelte van de training tenminste 3 klokuren.

Kosten

De kosten voor de Beginnerstraining bedragen € 40,00, inclusief e-learning.

De kosten voor de Herhalingstraining bedragen € 35,00, inclusief e-learning.

Aanmelden

Ga naar het aanmeldformulier