Cursussen

Wil jij leren reanimeren

Wil jij leren reanimeren en wil jij een AED kunnen gebruiken in noodsituaties? Neem dan deel aan één van de trainingen, Reanimatie van volwassenen of Reanimatie van kinderen. Ben je nog een tiener? Speciaal voor jou is er de training Reanimeren voor tieners.

Volg je bij mij een training, dan ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en krijg je volop de tijd om te oefenen. In slechts een paar uur tijd ben je ruim voldoende geschoold om adequaat te reanimeren en heb je jouw officiële reanimatiecertificaat van de Nederlandse Reanimatieraad (link naar NRR?) behaald. Desgewenst kun je je aanmelden als burgerhulpverlener.

 • Volwassenencursus

  Door middel van het volgen van de Reanimatie- en AED-training (BLS/AED) weet je direct hoe je moet handelen bij hartfalen van een slachtoffer. Je voert de reanimatie snel, adequaat en op een voor jezelf en je omgeving veilige manier uit, je bedient op de juiste wijze een AED en zorgt voor het inschakelen van de hulpdiensten.

  Lees meer...


 • Cursus voor tieners

  Er zijn veel tieners die graag willen leren reanimeren, maar vinden het spannend om deel te nemen in een trainingsgroep met volwassenen. Daarom is er de mogelijkheid voor tieners om een training te volgen met uitsluitend leeftijdsgenoten in een veilige en vertrouwde omgeving.

  Lees meer...


 • Baby- en kinderreanimatie (PBLS)

  Een baby of kind is fysiek kleiner dan een volwassene, wat gevolgen heeft voor de wijze van reanimeren. Ook is de achterliggende oorzaak van een circulatiestoornis bij baby's en kinderen vaak anders dan bij volwassenen. Door middel van het volgen van de Baby- en kinderreanimatietraining (PBLS/AED) weet je direct hoe je moet handelen bij hartfalen van een baby of kind.

  Lees meer...